Barraques 2017 supera la prova

foto: Carles Jiménez

El nou emplaçament de les Barraques de Malgrat de Mar ha estat aplaudit per la majoria d’assistents i implicats en l’esdeveniment. Pràcticament tothom ha coincidit en la idoneïtat de la ubicació, un espai que ha permès celebrar el festival en òptimes condicions, tot i que des de l’organització s’ha reconegut que de cara a l’any que ve caldrà reconduir i millorar-ne alguns aspectes.
La zona de la platja davant la plaça Xesco Boix, doncs, ha aplegat milers de persones al llarg dels dos dies que s’hi ha celebrat el festival.

A principis d’aquesta setmana, la Generalitat desautoritzava el desenvolupament de l’activitat a les pistes d’atletisme, l’espai on s’han celebrat les Barraques els darrers anys. A tres dies per celebrar-se el festival, el govern local va decidir canviar-ne la ubicació i traslladar-lo a la platja del centre.

CTM Barraques 2017

el Club Tennis Malgrat, present a Barraques 2017

Anuncis