Palafolls garanteix una segona Nit de Tapes

imatge: F.T.

Aquest passat divendres dia 11 d’agost, Palafolls ha celebrat la primera edició de la Nit de Tapes. L’activitat ha concentrat una desena de parades a la plaça Poppi del municipi, bona part de les quals estaven dedicades a la gastronomia. També n’hi havia de complementàries relacionades amb la moda, la cervesa artesana, el vi i el cava.
La jornada incloïa diversos espectacles com, per exemple, un concert en homenatge al cantant Miguel Ríos.

Segons els seus organitzadors, la Nit de Tapes s’ha iniciat amb una molt bona afluència de públic. Els assistents han pogut gaudir del sopar a l’aire lliure que oferia l’espai. La pluja, però, ha fet acte de presència i ha enterbolit l’acte. Tot i això, “ens queda un bon regust de l’esdeveniment”, ha indicat Francesc Tresserras, uns dels seus responsables. “Ja estem treballant en la segona edició de la Nit de Tapes a Palafolls”, ha assenyalat.

cafeplf.3