Malgrat Nord s’omple de vida

Imatge gairebé inèdita la que s’ha pogut veure a la plaça Fèlix Cardona de Malgrat de Mar aquest dimecres al matí. En aquest espai, ubicat al veïnat de Malgrat Nord, s’hi ha celebrat un dels actes inclosos en el programa d’activitats de la festa major Sant Roc 2017. Desenes de nens i nenes, acompanyats dels seus familiars, s’han aplegat a la plaça per a participar de tallers d’estels, aromes, litografies i quadres. La jornada adreçada als infants s’ha arrodonit amb un espectacle musical que ha atret tant veïns del municipi com visitants.

La programació d’activitats als barris és una de les novetats que presentava enguany la festa major. El regidor de Cultura, Paco Màrquez, ha fet una primera valoració de l’experiència, qualificant-la de positiva. Màrquez ha reiterat la seva voluntat de mantenir en el temps la iniciativa endegada.

Per la seva banda, Iván del Río, membre del fòrum ciutadà de Malgrat Nord, ha manifestat que “ha quedat palès que la plaça Fèlix Cardona és un lloc ideal per a desenvolupar-hi activitats infantils”. No obstant això, del Río ha subratllat els dèficits que presenta l’espai com, per exemple, la manca d’oferta de jocs infantils, assenyalant que els pocs que hi ha estan adreçats a infants de fins a 4 anys d’edat. Finalment, Iván del Río s’ha mostrat coincident amb el regidor de Cultura, manifestant l’obligació que tenen tant l’ajuntament com les entitats del barri “de superar els dèficits i omplir la plaça de nens i d’activitats durant tot l’any”.

Anuncis