Malgrat de Mar homenatja a les víctimes

Desenes de persones s’han aplegat aquest divendres al migdia davant les portes del consistori. D’aquesta manera, en silenci, Malgrat de Mar s’ha volgut solidaritzar amb les víctimes dels atacs terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils.
A l’inici de la convocatòria, s’ha llegit un manifest a través del qual s’ha expressat el més enèrgic rebuig i condemna a l’atemptat. La concentració també ha servit per agrair la tasca desenvolupada pels diferents cossos de seguretat i els serveis d’emergències.

En senyal de dol, les banderes de l’ajuntament i la caserna de la Policia Local onegen a mitja asta. A més, s’han suspès algunes de les activitats previstes per aquest cap de setmana com, per exemple, el correfoc.

Es dóna el cas que uns turistes allotjats a Malgrat de Mar, han resultat ferits durant l’atemptat a Barcelona. En el moment dels fets es trobaven a La Rambla. Es tracta d’un matrimoni, la seva filla i una amiga d’aquesta -ambdues adolescents. Actualment estan rebent atenció mèdica a l’hospital Sant Pau, segons el consistori malgratenc. Dos d’ells es troben en estat greu. L’ajuntament ha assegurat que està en contacte permanent amb les víctimes i se’ls ha ofert tot el suport.

Anuncis