Reforcen la seguretat i el govern demana calma

Arran la sensació d’inseguretat provocada pels atacs terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils, s’ha reforçat la presència policial en determinats punts de Malgrat de Mar. La mesura s’ha dut a terme en llocs especialment sensibles com el Passeig Marítim i el carrer Sant Esteve, ambdós a la zona turística i de màxima concurrència pública.
La Policia Local s’ha sumat a l’operatiu dels Mossos d’Esquadra i s’han establert controls de caràcter preventiu a la via pública amb l’objectiu de garantir la seguretat dels ciutadans.

Des del govern malgratenc s’ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat a tots els veïns i veïnes del municipi, així com a qui el visiten. En aquest sentit, s’ha subratllat la confiança que cal dipositar en l’intens treball que desenvolupen els diferents cossos de seguretat. També s’ha sol·licitat la col·laboració ciutadana “davant qualsevol acció sospitosa que puguin detectar al seu voltant” i es demana “paciència i comprensió pels controls policials establerts”.

Anuncis