14.000e per a projectes solidaris i d’investigació

Vuit entitats solidàries i d’investigació es veuran beneficiades per l’aportació econòmica que els farà la revista local som-hi! Es tracta d’un total de 14.000 euros que la publicació encara disposa des de que va cessar la seva activitat, ara fa 2 anys.
Les entitats escollides hauran de detallar el “projecte concret” al qual destinen els diners que els pertoca. En concret, 1.750 euros cadascuna.

“No trobem sentit tenir aquests diners , no ens semblen nostres. Tan sols, hem gaudit de fer una activitat periodística”, han assenyalat els membres de som-hi!

L’any 1977 apareixia el primer número de la revista som-hi! El mes de juliol de 2015, després de quasi quaranta anys de servei ininterromput a Malgrat de Mar, l’equip de redacció prenia la decisió de posar punt i final a la iniciativa. L’entitat editora de la publicació, però, es va mantenir en funcionament amb l’objectiu de tirar endavant en un futur propostes útils per al municipi, com ha estat aquest darrer cas.

Anuncis