14.000e per a projectes solidaris i d’investigació

Vuit entitats solidàries i d’investigació es veuran beneficiades per l’aportació econòmica que els farà la revista local som-hi! Es tracta d’un total de 14.000 euros que la publicació encara disposa des de que va cessar la seva activitat, ara fa 2 anys.
Les entitats escollides hauran de detallar el “projecte concret” al qual destinen els diners que els pertoca. En concret, 1.750 euros cadascuna.

“No trobem sentit tenir aquests diners , no ens semblen nostres. Tan sols, hem gaudit de fer una activitat periodística”, han assenyalat els membres de som-hi!

L’any 1977 apareixia el primer número de la revista som-hi! El mes de juliol de 2015, després de quasi quaranta anys de servei ininterromput a Malgrat de Mar, l’equip de redacció prenia la decisió de posar punt i final a la iniciativa. L’entitat editora de la publicació, però, es va mantenir en funcionament amb l’objectiu de tirar endavant en un futur propostes útils per al municipi, com ha estat aquest darrer cas.