Cultura puntua amb un 4,5 la festa major

L’àrea de Cultura ha entrat a valorar diversos aspectes de la festa major de Sant Roc. El seu responsable polític, Paco Màrquez, ho ha fet de manera molt positiva. En aquest sentit ha subratllat les activitats que s’han fet a la platja, les organitzades als barris i les infantils. Pràcticament totes es mantindran en el programa de la festa de l’any que ve, inclouen-t’hi algunes millores. El que també s’ha previst mantenir és el guarniment de places i carrers amb banderoles.

El regidor de Cultura ha destacat el canvi d’ubicació de Barraques, a la zona de la platja al costat de la plaça Xesco Boix. Màrquez, però, ha indicat que el mes de setembre serà quan es prendrà la decisió de mantenir o no el festival en el mateix espai.

El fet de concentrar en 6 dies les activitats de festa major ha estat una altra de les qüestions valorades positivament per Paco Màrquez. “La població ha pogut viure la festa d’una manera més intensa”, ha dit.

“Si hem de posar una nota, crec que tindríem un 4,5 o un 4,7 de 5”

Finalment, Paco Màrquez ha avaluat la festa major. “Si hem de posar una nota, crec que tindríem un 4,5 o un 4,7 de 5”, afegint que “estem transformant el model de festa major i ha funcionat molt bé”.

Noves propostes

Una de les apostes per a la pròxima edició de la festa major d’estiu és la inclusió d’activitats per a un públic d’una franja determinada. En aquest cas, la d’entre els 14 i els 20 anys d’edat, ha avançat el regidor de Cultura.

Anuncis