Malgrat de Mar vol implantar camins escolars

Malgrat de Mar tindrà camins escolars. Si més no, aquesta és la voluntat del govern quadripartit, que ja treballa per posar en marxa el projecte abans d’acabar l’any. Per fer-ho possible s’hi ha implicat diversos departaments municipals, així com la Policia Local. La proposta s’ha traslladat al consell escolar municipal. Els seus membres l’han rebuda amb bons ulls i s’han compromès a donar-hi suport.
Els camins escolars han de permetre facilitar amb total seguretat el recorregut dels infants fins a l’escola, ja sigui a peu o en bicicleta. La seva implantació fomentarà aspectes com l’activitat física, ja que es preveu una disminució en l’ús del vehicle privat.

“Entenem que és un projecte obert i viu i que necessàriament haurà de comptar amb aparcaments i caldrà tenir molt clares les excepcionalitats”, s’ha apuntat des del govern local.

El projecte arrencarà el pròxim mes de setembre, al marge del nou pla de mobilitat. El seu desplegament s’iniciarà amb una campanya de difusió entre els centres educatius, on s’exposaran els detalls de la iniciativa. Paral·lelament, s’haurà de desenvolupar un seguit de millores urbanes per “adaptar i fer més fàcil el camí”, s’ha reconegut des del consistori.

Anuncis