El nou pla de mobilitat, el 5 de setembre

El govern malgratenc presentarà públicament el nou pla de mobilitat el dia 5 de setembre. El document ha estat elaborat per una empresa especialitzada i amb experiència en la redacció d’aquests tipus de documents. La col·laboració ciutadana ha estat una de les novetats que s’ha inclòs per a desenvolupar-lo. En aquest sentit, els darrers mesos s’han realitzat diverses sessions de treball, on els veïns i veïnes de Malgrat de Mar han aportat les seves propostes.

El nou pla de mobilitat de Malgrat de Mar tindrà validesa per als pròxims 6 anys.

La seva aplicació pretén donar solució a les problemàtiques derivades del trànsit de vehicles al municipi, entre d’altres. El pla de mobilitat tindrà validesa per als pròxims 6 anys i comportarà millores urbanes i de senyalització, així com canvis en el sentit de la circulació i aparcament.

Anuncis