Darrers concerts d’estiu

El Cafè de Palafolls tanca el cicle de petits concerts d’estiu d’aquesta temporada. Ho fa amb dues actuacions. La primera està prevista aquest dijous dia 31 i anirà a càrrec del duet Jarbreiters. L’endemà divendres 1 de setembre, el popular cantant Javi Ginés oferirà un recital amb algunes de les seves millors cançons.
Ambdós concerts tindran lloc a la terrassa del Cafè de Palafolls i començaran a les 22 h.

Centenars de persones són les que han gaudit d’aquesta experiència, que es repeteix cada estiu degut a la bona rebuda inicial.

La vetllada busca atraure principalment a un públic familiar, que se senti còmode enmig d’un ambient tranquil i agradable, en un espai confortable on sopar i prendre alguna cosa a la fresca. Una iniciativa que El Cafè de Palafolls embolcalla amb diferents propostes musicals i que de ben segur l’estiu que ve repetirà.

cafeplf.3