Malgrat Turisme tornarà a ser municipal

A finals d’any es dissoldrà oficialment Malgrat Turisme. Es tracta d’una mesura anunciada el passat mes de febrer com un dels acords programàtics entre els partits que formen el govern quadripartit. L’empresa, però, no desapareixerà sinó que s’incorporarà a l’estructura municipal. És a dir, deixarà de funcionar com un ens privat i la seva gestió tornarà a dependre directament de l’ajuntament.

Abans s’haurà de comunicar els detalls de la decisió als membres del consell de l’entitat.

La regidora de Turisme, Ester Martínez, ha demanat prudència respecte a aquest tema, ja que abans s’haurà de comunicar els detalls de la decisió als membres del consell de l’entitat. Segons Martínez, se’ls exposarà el contingut de tot plegat en el decurs de la reunió prevista per al dia 18 de setembre.

Malgrat Turisme es va crear l’any 2009. Tots aquests anys, una de les funcions principals ha estat gestionar les activitats de promoció i foment del turisme i el comerç a Malgrat de Mar.

contigut relacionat:

El quadripartit vol dissoldre Malgrat Turisme

Proposen la dissolució de Malgrat Turisme

Anuncis