Augmenten la seguretat viària a l’avinguda Costa Brava

A partir del pròxim dilluns dia 4 de setembre, s’inicien els treballs per reforçar la seguretat viària a l’avinguda Costa Brava de Malgrat de Mar, segons s’ha indicat des del consistori. Les tasques consistiran en augmentar el nombre de passos per a vianants -alguns s’elevaran-, la reducció de l’amplada de la calçada en diferents trams i la millora de les parades del transport públic. El projecte també inclou la instal·lació d’elements dissuasius a tota l’avinguda, d’uns 2 quilòmetres de llarg.

La mesura vol donar resposta a les demandes dels veïns de la zona, que han denunciat en reiterades ocasions el perill que suposa l’excessiva velocitat amb què circulen alguns vehicles.

Els treballs per millorar la seguretat viària a l’avinguda Costa Brava es faran en 4 mesos, segons els càlculs inicials. Costen uns 400.000 euros, bona part dels quals els aporta la Diputació de Barcelona.