Aposten per treure l’esport al carrer

Aquest diumenge al migdia, l’AECAM de bàsquet ha sortit novament al carrer per mostrar als nens i nenes la modalitat esportiva que desenvolupen a l’agrupació. L’activitat s’ha dut a terme a l’aparcament de la plaça Catalunya, habilitat per a l’ocasió instal·lat-hi dues cistelles. Al llarg de la jornada, els infants que així ho han volgut han tingut l’oportunitat d’iniciar-se en el món del bàsquet.

Segons ha assenyalat el president de l’AECAM, Jordi Lluís Farré, uns dels objectius de la convocatòria esportiva ha estat demostrar que “a Malgrat de Mar hi ha molts espais a l’aire lliure on poder practicar l’esport”. Per Farré, el resultat de l’experiència ha estat molt positiva i reivindiquen certs espais públics com a llocs idonis on practicar-hi determinades activitats esportives. En aquest sentit, des de l’entitat no descarten traslladar als responsables d’esports del consistori la idea de realitzar campionats al carrer.

Anuncis