Marxa de torxes per reclamar la independència

El dia 10 de setembre, els carrers de Malgrat de Mar serviran d’escenari per a reclamar la independència de Catalunya. La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat la segona Marxa de Torxes al municipi. Es tracta d’un acte de caràcter reivindicatiu que també es desenvoluparà a diferents localitats catalanes.
La marxa s’iniciarà al parc de Can Campassol, a les 21.30 h. Els participants recorreran els carrers Mar, Desclapers, plaça Doctor Robert, Ollers, Girona, Passatge del Castell i Ponent. El recorregut finalitzarà al parc del Castell. Un cop allà es llegirà un manifest, s’hissarà la senyera i es cantarà l’himne nacional.

El coordinador de l’ANC a Malgrat de Mar, Juanjo Marchal, ha subratllat la rellevància que adquireix enguany la marxa. “No només és un fet de reivindicació sinó de reforç de l’actual situació, que a les portes del referèndum ho fa més especial”, ha dit.

La primera edició de la Marxa de Torxes a Malgrat de Mar va aplegar més d’un centenar de persones.

Anuncis