El pla de mobilitat decep

Veïns i veïnes de l’eix Passada-Girona han expressat la seva decepció i desacord amb el nou pla de mobilitat de Malgrat de Mar. Segons la presidenta de l’associació veïnal, Núria Girons, el document no recull bona part de les propostes presentades per l’entitat durant les jornades participatives. Per Girons, el nou pla no soluciona les problemàtiques que afecten ambdós carrers. “Volem accions més contundents”, ha emfatitzat. Girons, però, s’ha mostrat prudent i ha assenyalat que abans de pronunciar-se definitivament volen estudiar-se la proposta a fons.

L’alcaldessa Carme Ponsa assegura que si el pla de mobilitat no dona bons resultats s’hauran de fer canvis.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Malgrat de Mar ha subratllat que el pla presentat és un document viu. “Ara veurem si el que executem dona un bon resultat. Si no és així haurem de fer canvis”, ha assegurat Carme Ponsa.

Entre d’altres aspectes, la nova proposta de mobilitat assenyala com a prioritats la necessitat de seguir ampliant les zones de vianants i donar continuïtat als carrils per a bicicletes. El pla inclou convertir diversos carrers en plataformes úniques i canvis de sentit de la circulació i doblar-no en d’altres.

contingut relacionat:
Quinze persones als tallers sobre mobilitat

Anuncis