Un malgratenc creuarà l’Estret nedant

foto: nedaelmon.com

Joaquim Gambín, de 50 anys d’edat i nascut a Malgrat de Mar, es disposa a creuar l’Estret de Gibraltar nedant. Ho farà en breu, quan les condicions climatològiques siguin les més favorables. En aquests moments Gambín es troba a Tarifa, punt de sortida del repte que l’ha de portar a recórrer els gairebé 21 quilòmetres que el separen de la costa africana.

El malgratenc és coneixedor del mar. Amb una àmplia experiència com a submarinista, ara fa 3 anys es va proposar travessar l’Estret nedant. Per poder tirar endavant aquesta aventura compta amb el suport d’un grup de professionals especialitzats que vetllaran per ell durant tot el recorregut. Al llarg de la travessia, Joaquim Gambín anirà acompanyat de quatre nedadors més, de diferents edats i nacionalitats.

Més informació aquí: nedaelmon.com

Anuncis