El govern local facilitarà la celebració del referèndum

Membres del govern malgratenc han signat el decret on s’expressa el “ple suport al referèndum que s’ha convocat pel proper dia 1 d’octubre”. El document trasllada a la Generalitat la voluntat del govern quadripartit de complir amb les indicacions que estableix la Llei del Referèndum de l’Autodeterminació de Catalunya, aprovada pel Parlament aquest passat dimecres.

Es garantirà la col·locació d’urnes, disposició de col·legis electorals, voluntaris i logística.

Des del govern local s’ha refermat el compromís de col·laboració “en tot el que fa referència al referèndum”. En aquest sentit, s’ha manifestat que es garantirà la col·locació de les urnes, la disposició de col·legis electorals, persones voluntàries i una part de la logística necessària pel desenvolupament de la jornada.

Anuncis