Intent d’enterbolir la Diada Nacional

Amb pintades en el mobiliari urbà a favor d’España i La Legión i insults dirigits específicament a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). D’aquesta manera ha aparegut diumenge al matí el parc del Castell de Malgrat de Mar. Els autors dels fets també han fet malbé el pany de la porta d’accés de la torreta, taponat-lo per impedir-ne l’obertura.

Els actes vandàlics han tingut lloc hores abans de la celebració de la Marxa de Torxes al municipi, indret on l’organització de l’acte havia previst finalitzar-lo. Precisament, han estat membres de l’Assemblea Nacional Catalana els qui s’han encarregat de reparar alguns dels danys causats. De cara al migdia, treballadors municipals han eliminat les pintades insultants dels bancs de ciment.

L’acte vandàlic s’atribueix a individus relacionats amb l’ultradreta espanyola, han assenyalat els socialistes malgratencs.

Es dona el cas, segons han relatat membres de l’agrupació local del PSC, que ara fa uns anys també van aparèixer pintades similars. Els fets es van produir durant la jornada anterior al dinar amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya i que el partit va celebrar al parc del Castell. Un acte vandàlic que es va atribuir a individus relacionats amb l’ultradreta espanyola, han assenyalat els socialistes malgratencs.