L’1-O pren la Diada a Malgrat de Mar

El govern local ha fet valer la seva majoria sobiranista a l’ajuntament per donar un gir pràcticament de 180 graus a l’acte institucional de la Diada a Malgrat de Mar. Una urna amb paperetes ha presidit la celebració organitzada des del consistori. D’aquesta manera, el quadripartit ha volgut ratificar el seu suport envers el referèndum previst pel dia 1 d’octubre.

L’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya ha tingut lloc aquest dilluns 11 de setembre al matí i hi han col·laborat diverses entitats locals.

La jornada festiva al parc de Can Campassol ha finalitzat amb crits de “votarem!”

En acabar, una quarantena d’associacions i partits polítics -aquests en representació de l’ajuntament- han participat a la celebració popular de la Diada. Una cercavila els ha conduït fins el parc de Can Campassol, on després de la tradicional ofrena floral s’ha donat pas a la lectura del manifest d’Òmnium Cultural i el cant dels Segadors. Abans de tancar la jornada, bona part dels assistents han cridat “votarem!”.

Anuncis