Teatre per ajudar als refugiats

foto: assumptamercader.cat

Les actrius Assumpta Mercader i Rosa Pou són les protagonistes de l’obra Senyores i Minyones, original de Mercè Rodoreda. Es tracta d’un recull de contes per adults, històries farcides d’amor, odi i humor on els seus personatges “comparteixen les mateixes alegries i penes”, assenyalen les autores.

Senyores i Minyones es podrà veure aquest dissabte dia 16 de setembre al Centre Cultural de Malgrat de Mar. La seva programació forma part de les activitats que s’organitzen des de la plataforma Malgrat Acull a favor de les persones refugiades. En aquest sentit, el preu de l’entrada serà un donatiu de 3 euros. També s’hi habilitarà una fila 0. La taquilla s’obrirà a les 19.30 h, mitja hora abans de començar la funció.

Des de Malgrat Acull s’ha incidit en el fet que la recaptació es destinarà a les “persones que fugen a diari de l’horror terrorista”.

Anuncis