La Guàrdia Civil irromp a Malgrat de Mar

Agents de paisà de la Guàrdia Civil s’han personat a les instal·lacions que l’empresa CDMon té al carrer Girona de Malgrat de Mar. La irrupció ha tingut lloc aquest dimecres pels volts de les cinc de la tarda. Segons ha explicat el responsable de comunicació de l’empresa -dedicada a l’allotjament i dominis web-, el motiu no ha estat un altre que sol·licitar el tancament de la web referendum.cat. Els agents duien una ordre judicial per fer-ho i s’ha executat.

L’alcalde accidental de Malgrat de Mar, Ramir Roger, s’ha acostat fins a la seu de CDMon per interessar-se pels fets, que ha lamentat. Roger ha donat “tot el suport i escalf” a l’empresa malgratenca.

Poc després que la web quedés desactivada, s’ha anunciat l’obertura d’una altra: ref1oct.cat, on s’hi pot trobar la informació relacionada amb el referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya previst pel dia 1 d’octubre.

Anuncis