Descobrint els secrets del sushi

foto: RACE

Les persones àvides d’experimentar amb noves tendències culinàries tenen l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats a través de la proposta que arriba des de El Cafè de Palafolls.
El pròxim dia 27 de setembre s’organitza un taller per a aprendre a elaborar sushi, un dels plats més tradicionals de la cuina japonesa. La jornada culinària -oberta a tots els públics- estarà impartida per professors experts, que ensenyaran als participants com treballen el sushi els xefs professionals. El taller començarà a les 21 h i inclou sopar.

Els interessants a formar-ne part cal que facin les inscripcions al mateix Cafè de Palafolls, ja que les places estan limitades a unes 25 persones.

Taller de sushi per a principiants. El Cafè de Palafolls. 27 de setembre a les 21 h. Places limitades. Inscripcions: 93 762 08 55

Sota el lema “Els divendres, el xef sóc jo!”, el responsable del Cafè de Palafolls ha explicat que tots els divendres d’hivern s’oferiran tallers d’aquests tipus. “La intenció és fer-ne molts altres, procurant sempre estar al dia tant de les tendències del mercat com dels estils de menjar saludables”, ha assenyalat Francesc Tresserras.

Anuncis