Retiren les banderoles de la festa major

Treballadors del centre El Vilar han iniciat les tasques per retirar les banderoles que embelleixen diferents carrers i places de Malgrat de Mar. L’ornamentació, d’uns 11 quilòmetres de llarg en total, s’hi ha estat amb motiu de la festa major celebrada al municipi.

Segons han explicat els mateixos operaris, els treballs duraran entre dos i tres dies. Les banderoles no s’han començat a retirar fins ara ja que així s’havia sol·licitat des de l’àrea de Cultura. La intenció era mantenir-les fins ben passada la Diada, s’ha afegit.

La col·locació de banderoles en diversos espais públics ha estat una de les novetats de la festa major Sant Roc 2017 a Malgrat de Mar. L’adquisició del material corresponent i els treballs per col·locar-les i retirar-les ha tingut un cost de 10.000 euros aproximadament.

Anuncis