Intent fallit de creuar l’Estret

Joaquim Gambín no ha pogut superar el repte de creuar l’Estret de Gibraltar nedant. El malgratenc ha hagut d’abandonar la travessia després d’una hora de lluita. Segons ha relatat el mateix nedador, en el moment de la sortida -el passat dia 12 de setembre- un cop de mar el va empènyer contra una roca. La trompada rebuda li va produir una ferida que li va impossibilitar continuar la trajectòria correcta. També li va debilitar la capacitat de concentració per trencar el fort corrent marí que el retornava a terra. Gambín ha explicat que davant les circumstàncies va decidir, finalment, abandonar.

Joaquim Gambín, però, ha assegurat que de cara al 2018 està disposat a afrontar de nou el repte de creuar l’Estret. Per fer-ho compta amb suport de tota la seva família.

contingut relacionat:
Un malgratenc creurà l’Estret nedant

Anuncis