La desembocadura de la riera, als jutjats

El govern malgratenc ha decidit passar de les paraules als fets i portarà l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) als jutjats. El quadripartit ja va advertir que ho faria en cas que l’organisme no executés les obres pendents a la desembocadura de la riera. L’ACA i el consistori van signar un acord per tirar endavant diverses actuacions de millora en aquest tram. L’agència es va comprometre a fer-les ja que són de la seva competència. Un fet, però, que 8 anys després no ha complert.

El govern quadripartit de Malgrat de Mar vol posar en marxa la reforma del Passeig Marítim el 2018.

El projecte de la desembocadura del tram final de la riera de Palafolls està pendent d’aprovació. El seu cost és de més de 2 milions d’euros i inclou el perllongament del calaix, un nou pas per sota de la via del tren i la urbanització de la zona. Es tracta d’unes obres estretament lligades a la reforma del Passeig Marítim, que el govern quadripartit de Malgrat de Mar vol posar en marxa a partir de l’any que ve, s’ha assegurat en reiterades ocasions.

contingut relacionat:

La urbanització de la desembocadura de la riera podria acabar als jutjats

El govern promet un nou Passeig Marítim