El projecte de l’àrea comercial segueix el seu curs

Nou pas per tirar endavant el projecte de construcció d’una gran àrea comercial a Malgrat de Mar. Sense anar més lluny, aquest dijous el consistori donarà llum verd a la iniciativa proposada per l’empresa promotora de modificar el Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) en referència al sector PP7 Escultor Clarà, l’espai on s’ha previst instal·lar-hi el complex comercial i 260 habitatges.

Una decisió presa pels veïns

El passat mes de juliol, el govern local va organitzar una consulta popular amb l’objectiu que fossin els veïns i veïnes de Malgrat de Mar els qui decidissin el desenvolupament o no del projecte. Després de 3 dies de votacions, un total de 1.296 malgratencs i malgratenques -de 15.587 amb dret a vot- van apostar pel canviï de planejament urbanístic a la zona per permetre-hi la implantació d’aquesta gran àrea comercial i l’edificació de vivendes, entre d’altres usos.

Tot i que la llei no permetia que la consulta tingués un caràcter vinculant, el govern municipal es va comprometre a acceptar-ne el resultat sorgit.

Anuncis