La policia enxampa tres lladres de coure

Un individu ha estat enxampat in fraganti per la Policia Local de Malgrat de Mar mentre s’enduia cablejat de coure de les instal·lacions de l’antiga fàbrica Henkel, ubicada a l’avinguda de la Pomereda.

Els fets han tingut lloc aquest dilluns, al voltant de les 19 h. Segons s’ha explicat, la policia ha rebut l’avís que una persona havia accedit al recinte amb actitud sospitosa. En arribar, agents del cos han comprovat com un individu llençava cablejat de coure -uns 80 quilos- per una de les parets laterals de les instal·lacions. Immediatament, la policia l’ha identificat i detingut.

Dos detinguts més

La setmana passada, en concret el dia 13, la policia va detenir dues persones per un robatori de cablejat de coure, també a les instal·lacions de l’antiga Henkel. En aquest cas, el material -uns 300 quilos- es va trobar a l’interior del vehicle que els lladres usaven per a transportar-lo. Els detinguts són dos individus amb domicili a Malgrat de Mar.

Anuncis