Catalunya, en estat de setge

Malgrat de Mar ha estat una de les moltes localitats catalanes on s’ha rebutjat la darrera actuació del govern espanyol. Al llarg d’aquest dimecres hi ha hagut dues concentracions davant les portes de l’ajuntament. Els assistents han protestat per la macrooperació policial contra el referèndum que s’ha dut a terme en diferents seus oficials del Govern de la Generalitat i domicilis particulars de treballadors públics i alts càrrecs.

La llibertat de premsa i expressió han quedat greument retallades. El govern espanyol vol fer callar els catalans.

Durant les convocatòries s’ha posat de manifest la vulneració per part del govern de l’estat espanyol de drets fonamentals com la llibertat d’expressió i la llibertat de premsa. “Han quedat greument retallats per un govern estatal que no dubta en fer servir tot el seu aparell per fer callar els catalans”, s’ha subratllat.

Crits de “Votarem!” i el cant dels Segadors han servit per seguir reivindicant la col·locació d’urnes el dia 1 d’octubre i el dret a decidir lliurement el futur polític de Catalunya.