Més mostres de suport

Aquest dijous a la tarda, un centenar de persones s’ha concentrat davant les portes del consistori per donar suport a l’alcaldessa de Malgrat de Mar. Carme Ponsa està citada a declarar el pròxim dia 26 de setembre per la fiscalia. L’alcaldessa ho farà en qualitat d’investigada per un presumpte delicte de desobediència després de signar el decret de suport al referèndum de l’1-O. Ponsa ha agraït el recolzament rebut, indicant que anirà a declarar “amb el convenciment d’estar al costat del meu poble, de la democràcia i de la llibertat d’expressió”.

Els assistents han donat suport als detinguts durant l’operatiu policial del 20 de setembre.

La concentració també ha servit per fer extensiu el suport a la resta de membres de l’equip de govern malgratenc, així com als detinguts durant la macrooperació policial d’aquest passat dimecres dia 20 de setembre.

L’acte s’ha desenvolupat minuts abans de celebrar-se el ple municipal i ha finalitzat amb crits de “No esteu sols!”

Anuncis