Cauen llocs de votació a Malgrat de Mar

L’escola Fonlladosa de Malgrat de Mar ha anunciat que, finalment, no cedirà les instal·lacions el dia 1 d’octubre. La direcció del centre concertat ho ha argumentat indicant que la celebració del referèndum “està fora de la legalitat vigent. No podem oferir el col·legi per votar”.
L’anunci s’ha fet a través de les xarxes socials i ha provocat un allau de reaccions per part dels usuaris -alguns d’ells exalumnes-, que s’han mostrat clarament decebuts amb la decisió presa des de l’escola.

El Chanel es defensa

D’altra banda, a les 23 h d’aquest passat divendres, l’equip directiu de la Fundació Champagnat, els actuals amos de l’escola Chanel de Malgrat de Mar, ha fet arribar un breu comunicat on es manifesta no haver “rebut cap petició formal, ni cap sol·licitud per escrit per cedir les instal·lacions de l’escola com a possible col·legi electoral per a la convocatòria de l’1 d’octubre i que, per tant, no ha expressat cap negativa en aquest sentit i no ha pogut estudiar el cas”.

Unes manifestacions que es contradiuen només en part amb la notícia publicada per elmalgratenc.cat, obtingudes per fonts oficials de l’organització del referèndum i on explicaven la negativa de l’escola a cedir l’edifici durant la jornada electoral del dia 1-O. Les fonts consultades han reiterat les seves primeres declaracions.