Crida a la llibertat i al respecte

Les escoles Montserrat i Marià Cubí de Malgrat de Mar, així com la resta de centres educatius públics del Maresme i Vallès Oriental, han expressat la seva “indignació i rebuig absolut” a la situació que travessa actualment Catalunya.

A través d’un comunicat, els centres educatius han recordat la seva tasca diària i implicació “en la formació de ciutadania crítica i proactiva fonamentada en els valors democràtics del respecte, l’entesa, el diàleg i la llibertat”. Denuncien la deriva autoritària del govern de l’Estat espanyol, reclamen diàleg i posen de manifest el seu suport a tots els representants de les institucions catalanes, en especial “a tota aquella gent que treballa per garantir tots aquells drets que ara estan fortament amenaçats”.

Educar els infants perquè esdevinguin ciutadans solidaris i compromesos

El comunicat finalitza amb una crida a la llibertat i al respecte a les persones, ja que consideren que aquesta és la única manera possible “d’educar als nostres infants i joves per tal que esdevinguin autèntics ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres”.

Anuncis