Els treballadors d’escombraries denuncien pressions

S’obre un nou capítol relacionat amb els treballadors del servei d’escombraries de diverses poblacions de l’Alt Maresme, entre elles Malgrat de Mar. Després d’amenaçar amb una vaga si no milloraven les seves condicions laborals, ara denuncien pressions i assetjament per part de l’empresa que els té contractats.

Segons ha traslladat l’assessor laboral dels afectats, al llarg de les darreres setmanes l’empresa ha acomiadat a dues persones i rescindit el contracte a dues més. En tots els casos es tracta d’empleats que reclamen una solució a la seva situació. A la resta de treballadors denunciants, s’ha assegurat, se’ls ha derivat a realitzar feines que no els pertoca com, per exemple, treballs de reforma a les vivendes particulars dels amos de l’empresa.

A tot això, segons l’assessor, se li hauria de sumar altres incidents ocorreguts. En una ocasió, un dels amos de l’empresa i un empleat van acabar a la comissaria dels Mossos denunciant-se mútuament per agressió.

contingut relacionat
Treballadors del servei d’escombraries amenacen de fer vaga

Anuncis