Malgrat de Mar urbanitza l’avinguda Barcelona

Si res ho impedeix a última hora, aquest dilluns dia 2 d’octubre està previst que es posi en marxa el projecte d’urbanització de l’avinguda Barcelona de Malgrat de Mar. En concret, el tram entre el carrer Ausiàs March i l’avinguda Colom.

Les obres duraran uns tres mesos i costen més de 2 milions d’euros. Una part d’aquests diners serviran per a indemnitzar propietaris de la zona que han resultat afectats pel projecte, ja que han hagut de cedir obligatòriament part dels seus terrenys per poder-lo tirar endavant.

Els treballs per urbanitzar el tram pendent de l’avinguda comencen amb un any de retard.

La urbanització d’aquest tram de l’avinguda Barcelona hauria d’haver començat la tardor de 2016. Així es va assegurar des de l’anterior govern local. Diversos “tràmits administratius”, però, ho van impedir.

Anuncis