Mobilització per salvaguardar els llocs de votació

Al llarg de les darreres hores, centenars de persones s’han mobilitzat a Malgrat de Mar per impedir el tancament dels col·legis electorals. En aquest sentit, els espais municipals habilitats com a llocs de votació han servit per a desenvolupar-hi activitats lúdiques, esportives i culturals. Es tracta d’una mesura que té com a objectiu facilitar la celebració del referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya, previst per aquest diumenge dia 1 d’octubre.

Jornada festiva, popular i sense incidents destacables, durant la qual els Mossos d’Esquadra han fet acte de presència.

La jornada s’ha desenvolupat amb total normalitat i no s’ha hagut de destacar cap tipus d’incidència. Pràcticament tots els col·legis electorals han rebut la visita dels Mossos d’Esquadra, a qui se’ls ha deixat constància de l’activitat que s’estava realitzant en aquell moment.

Al mateix temps, les persones congregades en les diferents seus electorals s’han començat a organitzar per a passar-hi la nit, en espera de la seva obertura a primera hora de diumenge.

Anuncis