Aturada contra l’agressió de l’Estat espanyol

Malgrat de Mar s’ha afegit a l’Aturada de País prevista per aquest dimarts dia 3. La mobilització té com a objectiu protestar per les brutals agressions policials ocorregudes durant la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, el passat diumenge dia 1 d’octubre. Durant la jornada electoral, unes 900 persones van resultar ferides pels agents de la Guàrdia Civil i Policia Nacional. Algunes d’aquestes persones es troben greus.

Fins el moment, ja són moltes les empreses, establiments i entitats locals que han anunciat que secundaran l’aturada general. El consistori malgratenc, diferents serveis municipals, així com algunes escoles també tancaran aquesta jornada.

A banda de l’aturada general, i tal i com ja va succeir dilluns, s’ha convocat la ciutadania a una concentració davant mateix les portes de l’ajuntament, a les 12 h.