Reclamen que es torni a col·locar la bandera espanyola

Arran la brutal actuació de la policia espanyola durant la celebració del referèndum de l’1-O, es va fer retirar la bandera d’Espanya del balcó del consistori malgratenc. Des del govern local es va justificar indicant que “per dignitat no podem mantenir onejant una bandera que en aquest moment representa un Estat que ens vol mantenir súbdits utilitzant la repressió de les nostres llibertats civils”.

Es tracta d’un símbol que representa bona part de la població malgratenca i demanen que es compleixi la legalitat vigent.

La retirada de la bandera espanyola, però, no ha agradat a tothom. En aquest sentit, alguns ciutadans han presentat a títol personal una instància a l’ajuntament on reclamen al govern quadripartit que la torni a col·locar. Segons han expressat, es tracta d’un símbol que representa bona part de la població malgratenca i demanen que es compleixi la legalitat vigent sobre aquesta qüestió.