En marxa els treballs de la Ruta de la Tourdera

imatge: Pedro Sarabia

Els darrers dies s’han iniciat els treballs inclosos en el projecte de la Ruta de la Tourdera, al seu pas per Malgrat de Mar. Les tasques consisteixen en la senyalització de la ruta i la modificació d’alguns trams per a facilitar-hi la incorporació del carril bici.

Els treballs s’han adjudicat per uns 104.000 euros i, segons la previsió inicial, estaran enllestits en 45 dies.

El recorregut permetrà resseguir el curs del riu, així com els seus afluents. Un dels objectius del projecte és potenciar els valors naturals i paisatgístics de la Tordera com a atractiu turístic. També es busca el desenvolupament de les activitats econòmiques que puguin sorgir al seu voltant.

contingut relacionat: Malgrat de Mar s’adhereix al projecte de la Tourdera