Nova festa del comerç local

3a festa comerç plf

Palafolls organitza per aquest diumenge dia 22 d’octubre la 3a Festa del Comerç. Una activitat nascuda amb l’objectiu de reforçar la promoció dels negocis locals. La jornada se celebrarà a la plaça Valls d’Ax del municipi i els visitants podran gaudir d’activitats com una xocolatada popular, tallers de cuina per als infants i una desfilada de moda, complements, maquillatge i perruqueria.

Entre les novetats d’enguany, la Festa del Comerç de Palafolls inclou la possibilitat de pujar-se a un auto de xoc ecològic.

La 3a Festa del Comerç de Palafolls començarà al voltant de les 10 h i s’allargarà fins les 14 h. Segons ha explicat Francesc Tresserras, un dels seus responsables, en aquesta edició hi participen una trentena d’establiments i negocis palafollencs, bona part dels quals exposaran els seus productes en les parades habilitades per a l’ocasió.

cafè de palafolls.2