Renovació de la xarxa d’aigua potable

Aquest pròxim dilluns dia 23 d’octubre, està previst que comencin els treballs per canviar els conductes d’aigua potable al carrer del Carme de Malgrat de Mar. Concretament, les tasques afectaran el tram comprès entre les places Pau Casals i Joaquim Ruyra. El canvi permetrà que els veïns de la zona rebin aigua a pressió a les seves cases.
L’empresa d’aigües del municipi és qui s’encarrega i assumeix el cost total de l’obra, que s’allargarà un mes i mig aproximadament, segons s’ha indicat des del consistori.

Decisió veïnal

El passat mes de setembre, a proposta del govern quadripartit, els veïns dels carrers Llibertat, Sant Elm i Carme decidien per majoria que només es renovés la xarxa d’aigua potable i l’asfaltat dels seus carrers. D’aquesta manera, s’aturava el projecte de remodelació integral del veïnat previst des del 2012 pel consistori i on se’ls demanava costejar-lo, en part, a través de contribucions especials.