El PSC carrega contra el quadripartit

Els socialistes de Malgrat de Mar, a través de les xarxes socials, han carregat de nou contra la gestió del govern quadripartit -JxM, ERC, PDECat i CUP-. Ho fan amb el projecte de remodelació dels carrers Llibertat, Carme i Sant Elm com a punt de partida. Pel que fa a aquesta qüestió, el PSC assenyala la “incapacitat del govern per tirar endavant la urbanització completa” de la zona i assenyala la participació ciutadana per a desenvolupar-lo com una eina per a “tapar tensions internes i no assumir les seves responsabilitats”. El govern quadripartit “ha establert un greuge comparatiu amb altres carrers on s’han aplicat contribucions especials i les han assumit”, ha afegit el partit socialista.

El PSC qüestiona el lideratge i la responsablitat de l’alcadessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa.

El PSC aprofita l’ocasió per posar en el punt de mira Carme Ponsa, de qui els “preocupa especialment” el seu paper com a alcaldessa del municipi. Els socialistes l’acusen de manca de lideratge, fermesa i responsabilitat. “És l’alcaldessa?”, s’acaben preguntant.

Finalment, des del PSC consideren que “aquests precedents realitzats pel govern quadripartit només tenen efectes negatius pel conjunt de la població”.

contingut relacionat:

Renovació de la xarxa d’aigua potable

El govern reuneix els veïns dels carrers Llibertat, Sant Elm i Carme

Anuncis