Arrela’t, una finestra oberta a l’art

Malgrat de Mar ha posat en marxa el Festival Arrela’t. Es tracta d’una aposta cultural nascuda amb la voluntat de convertir-se en un espai de creació artística professional i un referent a l’Alt Maresme, s’ha assegurat des de la regidoria de Cultura.

El festival ha començat aquest dissabte i es tancarà el 28 de novembre. Durant aquest espai de temps, els artistes convidats desplegaran els seus diferents espectacles amb la reflexió, la denúncia i el canvi social com a base principal i que tindran lloc en instal·lacions com els patis de les escoles públiques o la sala de plens del consistori, entre d’altres.

La programació del Festival Arrela’t està formada per professionals -molts d’ells locals- de les arts escèniques com el teatre i la música.

Anuncis