Clam a la llibertat

L’Estat espanyol ha fet empresonar el vicepresident i set consellers del Govern català. Un fet que ha rebut el més enèrgic rebuig per part de les desenes de persones que s’han concentrat davant les portes del consistori malgratenc, aquest dijous a les 19 h.
Durant la concentració s’ha manifestat la necessitat de seguir treballant “fins que el nostre govern legítim sigui restituït, tots els presos polítics tornin a casa” i es pugui fer efectiva la República.
Els manifestants han alçat la veu amb crits de “Llibertat!”. L’acte ha finalitzat amb el cant de l’himne de Catalunya i una cassolada.

La mobilització ciutadana s’ha repetit arreu de Catalunya. També s’ha exigit la llibertat dels presidents d’Òmnium Cultural i l’ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que són a la presó fa 18 dies.

Anuncis