Planegen un aparcament a l’avinguda Mediterrània

imatge: Google

Malgrat de Mar planeja ampliar el nombre de places d’aparcament al barri de Malgrat Nord. Per fer-ho possible, s’hi preveu habilitar un pàrquing per a vehicles, que estaria ubicat a la zona interior de l’illa de cases que hi ha entre el Camí del Pla, el carrer Indústria i l’avinguda Mediterrània. L’aparcament tindria dos accessos, seria gratuït i s’hi instal·larien diversos punts per a recarregar els cotxes elèctrics.

A banda d’augmentar l’oferta de places d’aparcament, la seva ubicació permetria impulsar l’activitat econòmica al barri, s’ha assegurat.

La proposta de construcció de l’aparcament a l’avinguda Mediterrània s’ha fet durant la presentació de la diagnosi del veïnat Malgrat Nord, aquest passat dimecres dia 2 de novembre a la nit. A més, es tracta d’una de les actuacions incloses en el nou pla de mobilitat del municipi.