Nou clavegueram per evitar inundacions

El carrer Indústria de Malgrat de Mar pateix, des de fa temps, inundacions d’aigua quan plou amb intensitat. Un fet que ha motivat les queixes del veïnat de la zona, que de manera reiterada ha estat demanant solucions. “Els baixos d’algunes cases es neguen i pel carrer no s’hi pot circular”, han assenyalat diversos veïns.

La construcció d’un nou col·lector i més embornals evitarà les inundacions. El projecte costa 255.000 euros.

Per posar punt i final a la situació, el consistori ha encarregat un projecte per millorar la xarxa de clavegueram d’aquest carrer. Segons s’ha indicat, s’hi construirà un nou col·lector i es posaran nous embornals. La mesura permetrà augmentar la capacitat hidràulica del clavegueram i com a conseqüència l’aigua de pluja s’evacuarà amb més rapidesa, evitant que s’acumuli a les voreres i la calçada.

El projecte té un cost de més de 255.000 euros i l’ha desenvolupat la Diputació de Barcelona.

Anuncis