Vaga general en defensa dels drets i les llibertats

El Comitè de Defensa de la República (CDR) local ha fet una crida a participar a la vaga general d’avui dimecres dia 8 de novembre. L’aturada està convocada per la Intersindical-CSC a Catalunya i s’hi han sumat diferents entitats de caire sobiranista, entre d’altres.

El motiu de la vaga no és un altre que la defensa dels drets i les llibertats socials i laborals. Des del CDR de Malgrat de Mar també es convida a la ciutadania a mostrar el seu rebuig a l’”empresonament del govern legítim de Catalunya i l’escalada d’autoritària de l’Estat espanyol”. “Ens hi juguem la democràcia”, s’ha subratllat.

Durant la celebració del referèndum del dia 1 d’octubre, les càrregues de la policia espanyola van finalitzar amb centenars de persones ferides.

Aquesta és la segona Aturada de País que es convoca a tot Catalunya. La primera va tenir lloc el dia 3 d’octubre, com a resposta a la brutal repressió exercida per la policia espanyola durant la celebració del referèndum en què centenars de persones van resultar ferides i on es van vulnerar i trepitjar els drets fonamentals.