Detinguts dos lladres de mòbils

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut dos individus per haver robat el mòbil a dues veïnes del municipi. En ambdós casos, els lladres han usat la violència contra les seves víctimes per endur-se els aparells.

El primer robatori ha tingut lloc aquest passat dimarts al voltant de les quatre de la tarda, al carrer Ponent. El detingut és un jove, veí de Blanes i menor d’edat, a qui la policia l’imputa un total de sis robatoris més de característiques similars i que s’haurien comès també a Malgrat de Mar.

Pel que fa al segon robatori i posterior detenció, els fets han succeït durant les darreres hores, al carrer Sant Esteve. El lladre ha atacat una dona per endur-se-li el mòbil. Segons ha indicat la policia, l’individu -amb domicili a Figueres- té nombrosos antecedents policials.