Nova plaça, nou barri

De cara a un futur, la plaça Fèlix Cardona podria tenir un aspecte ben diferent. El govern malgratenc ha anunciat la seva intenció de reformar-la i convertir-la en l’espai central del barri Malgrat Nord. Entre d’altres qüestions, la mesura ajudaria a eliminar el “declivi i risc d’estigmatització” que pateix el veïnat, segons ha afirmat l’equip redactor del projecte de transformació de Malgrat Nord.

El govern local estudia la possibilitat de llogar un local a la plaça per ubicar-hi algun tipus de servei municipal.

La idea de millorar la plaça i el seu entorn passaria també per llogar un local a la zona, on s’hi ubicaria un servei municipal de caràcter social com, per exemple, una oficina de benestar social o habitatge. Amb la implantació d’aquest servei es facilitaria l’apropament dels serveis municipals als veïns de Malgrat Nord, s’ha assegurat.

La reforma de la plaça Fèlix Cardona és una de les actuacions previstes dins la diagnosi de Malgrat Nord. Un projecte endegat amb l’objectiu de millorar i dinamitzar el barri.