Crema una xemeneia al carrer Abat Oliba

Diverses dotacions dels bombers han hagut d’actuar aquest dimarts, després que es declarés un incendi en una xemeneia d’una vivenda de Malgrat de Mar. En concret, l’habitatge es troba ubicat a la cruïlla entre els carrers Caporal Fradera i Abat Oliba.

L’alerta s’ha rebut poc després de les sis de la tarda. Fins el lloc dels fets també s’hi han desplaçat agents de la Policia Local i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).
Sortosament no s’ha hagut de lamentar danys personals. Ningú ha resultat ferit ni intoxicat pel fum.

Es dona el cas que aquest mateix dimarts, els bombers han hagut d’extingir un petit incendi en una vivenda del carrer Sant Pere. El foc s’ha produït a la cuina, on un jove de 26 anys ha patit cremades a les mans en intentar apagar-lo.

Anuncis