La reparació del vial dels càmpings, a l’espera

El consistori malgratenc ha destinat uns 117.000 euros als treballs de reparació del tram municipal afectat pels temporals del Camí de la Pomereda. L’execució total de les obres s’ha previst que es faci en un mes i mig aproximadament. Consistiran bàsicament en arranjar les voreres, l’asfaltat i la substitució de fanals, entre d’altres. La regidora d’Obra Pública, Mireia Castellà, ha indicat, però, que encara no hi ha data d’inici ja que s’està a l’espera de rebre el permís corresponent per part de Costes.

Les llevantades de principis d’any van causar destrosses en el tram final del Camí de la Pomereda. En concret, a la zona on s’hi ubiquen els càmpings. L’embat de les ones va provocar danys importants a les seves instal·lacions. El mobiliari urbà, les xarxes de clavegueram, enllumenat i telèfon i part de l’arbrat de la zona també van resultar afectats.

L’Estat espanyol ha fet construir una escullera sense tenir en compte les demandes d’entitats ecologistes i la resta de parts afectades.

Amb l’objectiu de protegir de la zona dels efectes dels temporals futurs, l’Estat espanyol va fer-hi construir una escullera, resseguint la línia costanera. La col·locació de pedres de grans dimensions s’ha dut a terme al llarg dels darrers mesos. També s’hi han aportat 20.000 m3 de sorra. L’actuació va aixecar les queixes de les entitats ecologistes, que van subratllar que la mesura no era la més adequada per solucionar la problemàtica dels temporals a la costa. El consistori malgratenc també va demanar un estudi per conèixer l’impacte mediambiental que causaria l’estructura a la zona.

contingut relacionat:

Volen construir una escullera per frenar els temporals

Anuncis