Dissolen Malgrat Turisme

Aquest dijous es farà efectiva la dissolució de Malgrat Turisme, una mesura anunciada pel govern local en diverses ocasions i que apareix com un dels acords programàtics entre els grups que formen el quadripartit -JxM, ERC, PDECat, CUP-. A les sis de la tarda s’ha previst que ho ratifiqui la junta de l’empresa. Posteriorment, serà el ple municipal qui haurà d’aprovar definitivament la dissolució de l’ens.

La gestió de Malgrat Turisme tornarà a dependre de l’ajuntament. Els treballadors conservaran les mateixes garanties professionals.

Malgrat Turisme, però, no desapareix sinó que s’incorpora a l’estructura municipal. És a dir, deixa de funcionar com un ens privat i la seva gestió tornarà a dependre directament de l’ajuntament. El personal que actualment hi treballa se’l reintegrarà “amb les mateixes garanties professionals, drets econòmics actualitzats i antiguitats”, ha assegurat la regidora de Turisme. “Tal i com es va pactar en la subrogació feta l’any 2009”, ha afegit Ester Martínez (ERC). La regidora ha assenyalat que serà en el decurs del plenari d’aquest dijous on s’exposaran els detalls i motius de la dissolució de Malgrat Turisme.

Anuncis